Norsk Senior Golf Lagmesterskapet / Lag NM Senior 2022.

Lagmesterskapet blir arrangert på 8 baner helgen 17-18. september. Arrangementet har fått nytt navn, og heter nå Riis Bilglass Lagmesterskap 2022.

Stavanger GK er kvalifisert til å spille i 1.divisjon både i herre og dameklassen. Her spilles det på Vestfold GK. Vi har også anledning til å stille lag i 2.divisjon Vest, som i år spilles på Voss GK.

Det hadde vært stas å stille med lag begge plasser.

Alle damer 50+ som ønsker å være med på laguttaket må gi beskjed til meg på mail eller sms (aft@lyse.net / 934 22 193) innen 20.juli grunnet fristen for påmelding av lag. Fristen for å oppgi navn på spillere er i slutten av august.

På damesiden kjører vi samme uttakskriterier som tidligere år:
De 5 beste bruttorundene (slag) som er registrert i Golfbox i 2022. Runden må være spilt i en offisiell turnering, f.eks damedag, medal etc på SGK eller også i turneringer på andre baner. Siste frist for å registrere runder til uttaket er KM 20-21 august, og lag blir tatt ut rett etter dette.

På herresiden er de mange som kjemper om de 4 plassene på laget, og det hadde vært veldig kjekt om vi er mange damer som også ønsker å være med. I tillegg til å spille golf er det veldig hyggelig og sosialt å reise på tur sammen.

Mvh/Anne Friis Thommassen

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt