Norsk Senior Golf Lagmesterskapet / Lag NM Senior 2022.

Lagmesterskapet blir arrangert på 8 baner helgen 17-18. september. Arrangementet har fått nytt navn, og heter nå Riis Bilglass Lagmesterskap 2022.

Stavanger GK er kvalifisert til å spille i 1.divisjon både i herre og dameklassen. Her spilles det på Vestfold GK. Vi har også anledning til å stille lag i 2.divisjon Vest, som i år spilles på Voss GK.

Det hadde vært stas å stille med lag begge plasser.

Alle damer 50+ som ønsker å være med på laguttaket må gi beskjed til meg på mail eller sms (aft@lyse.net / 934 22 193) innen 20.juli grunnet fristen for påmelding av lag. Fristen for å oppgi navn på spillere er i slutten av august.

På damesiden kjører vi samme uttakskriterier som tidligere år:
De 5 beste bruttorundene (slag) som er registrert i Golfbox i 2022. Runden må være spilt i en offisiell turnering, f.eks damedag, medal etc på SGK eller også i turneringer på andre baner. Siste frist for å registrere runder til uttaket er KM 20-21 august, og lag blir tatt ut rett etter dette.

På herresiden er de mange som kjemper om de 4 plassene på laget, og det hadde vært veldig kjekt om vi er mange damer som også ønsker å være med. I tillegg til å spille golf er det veldig hyggelig og sosialt å reise på tur sammen.

Mvh/Anne Friis Thommassen

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen