Resultater seniorturnering 3. august

63 spillere stilte til start i dagens stableford-turnering. De som startet tidlig fikk ekstra utfordringer med kraftig nedbør og mye vind de første hullene. Heldigere med været var de som hadde en seinere start. De som presterte best i dag var:

H56: Nr.1 Njål Atle Stangeland 36 poeng Nr.2 Thorbjørn Nyland 36 poeng Nr.3 Rolf Marnburg 36 poeng

D46: Nr.1 Sigrunn Lilleløkken 35 poeng Nr.2 Bodil Borgen 35 poeng Nr.3 Solfrid Foseide 33 poeng

H52: Nr.1 Jan Arne Hansen 37 poeng Nr.2 Knut Sunde 36 poeng Nr.3 Jan Steve Kylevik 35 poeng

De fem beste i H56 og de fire beste i D46 og H52 kan hente sine velfortjente gavekort hos Tim og Irene i Proshop. Vi gratulerer alle vinnerne og ønsker alle velkommen til ny seniorturnering den 17. august. Da blir det slagspill igjen.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus