Endring i 4 Kafé

4Kafe´ og The Wedge har nå gjennomført sitt fjerde driftsår. På tross av hyggelig betjening og god atmosfære i og rundt kaféen har kundetilfredsheten sunket ytterligere i år. Med utgangspunkt i dette, har vi i samråd med Gaffel & Karaffel (G&K), driverne av 4Kafé kommet frem til at tiden er inne for å gi stafettpinnen videre til nye drivere av kaféen. I denne sammenheng er det en glede å kunne informere om at Tim, Irene og Mads har sagt seg villig til å overta driften av 4Kafé. Vi har store forhåpninger til at denne løsningen kan føre til et betydelig løft for 4Kafé, og håper at medlemmene i klubben vil bidra med en positiv mottakelse. 

I forbindelse med overtagelsen av 4Kafé trenger Tim&Co å ansette nye kafé verter. De ser etter personer som er serviceinnstilt, har et smil på lur, og som er over 18 år. Dersom du er interessert kontakter du Tim på telefon 982 55 622 eller epost: brooksygolf@gmail.com.    

G&K vil fremdeles drifte The Wedge, og stå ansvarlig for gjennomføring av større arrangementer. Vi vil takke G&K for et godt samarbeid og en fleksibel og forståelsesfull tilnærming til drift av 4Kafé. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med G&K og The Wedge i årene som kommer.               

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus