Bane stengt og dugnad

Banen, treningsfeltet og driving range vil holdes stengt tirsdag 16.mai.

Retningslinjene til Mattilsynet tilsier at anlegget skal holdes stengt i 24 timer etter sprøyting. Sprøytningen av plantevernmidler mot ugress er en del av det årlige vedlikeholdsprogrammet og vil forekomme minimum 1 gang per år.
I den anledning vil vi benytte muligheten til å ta en runde med divots i fairway og annet forefallende som er utfordrende for oss å gjennomføre mens det pågår spill på banen.
Vi ønsker da å invitere alle medlemmer som har mulighet til dugnad denne dagen. Arbeidet vil da i hovedsak være å fylle i divots på alle fairwayer. Vi håper så mange som mulig har anledning til å stille. Oppmøte vil være kl 0900.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen