Ella er Norgesmester i Matchplay

Tekst: Erik Bjørndal / Norsk Golf

Denne pinsehelgen var det duket for årets utgave av junior-NM Match. 80 håpefulle talenter tok turen til Stjørdal Golfklubb, rett nord for Trondheim. Banen fikk mye vann i uken før, og forholdene var derfor bløte.

Turneringen startet med 36 hull slagspill lørdag for å bestemme hvordan oppsettet i matchspill-delen skulle se ut. Søndag ble det spilt to match-runder før det hele ble avgjort med finalespill mandag.

– Banen på Stjørdal var i veldig god stand, men værforholdene har vært veldig tøffe med regn, få plussgrader og vind opp mot 18 sekundmeter, forteller turneringsansvarlig Thomas Vesteraas i NGF til Norsk Golf.

I U15 klassen var det vår egen Ella Ingebretsen som stakk av med seieren. Vi Gratulerer!

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus