Ella er Norgesmester i Matchplay

Tekst: Erik Bjørndal / Norsk Golf

Denne pinsehelgen var det duket for årets utgave av junior-NM Match. 80 håpefulle talenter tok turen til Stjørdal Golfklubb, rett nord for Trondheim. Banen fikk mye vann i uken før, og forholdene var derfor bløte.

Turneringen startet med 36 hull slagspill lørdag for å bestemme hvordan oppsettet i matchspill-delen skulle se ut. Søndag ble det spilt to match-runder før det hele ble avgjort med finalespill mandag.

– Banen på Stjørdal var i veldig god stand, men værforholdene har vært veldig tøffe med regn, få plussgrader og vind opp mot 18 sekundmeter, forteller turneringsansvarlig Thomas Vesteraas i NGF til Norsk Golf.

I U15 klassen var det vår egen Ella Ingebretsen som stakk av med seieren. Vi Gratulerer!

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus