Vanning av banen

Mai måned har vært tørr og lite nedbør som fører til at vi må prioritere vanningen på områder som trenger store mengder. Noen områder trenger mer enn andre og nå som god været kommer for fullt og ingen regn å se i de nærmeste dagene på langtidsvarselet vil vi måtte vanne med mer minutters intervaller i løpet av natten. Dette føre til at det ikke er nok timer gjennom natten til at vi får fullføre alle spilleflatene som måtte trenge vann, som igjen gjør at vi må strekke det både inn mot natten og på morgenen.

Morgen golfere må forvente at fairway og områder rundt greener vil stå på til enkelte tider, vi er selvfølgelig oppmerksomme på at dere spiller og vi styrer dette manuelt gjennom data.

Vær gjerne litt ekstra tålmodig.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus