Farmhouse navnet består –Fra 1 januar med nye folk

Tekst: Geir Haug ( Golfentusiasten)

1 januar i år overtok selskapet Cosba A/S driften av klubbens restaurantfasiliteter, og vekker til live Farmhouse. Navnet Cosba sier deg kanskje ingenting. Selskapet ble stiftet i 2018 og driver i dag restauranten IDDIS Café & Brasserie i lokalene til norsk Hermetikkmuseum og norsk Grafisk museum i Gamle Stavanger. I tillegg har de drevet restaurant- og cateringvirksomhet i Det Stavangerske Klubselskap lokaler i Kleivå. Det blir det slutt med når selskapet etablerer seg i Stavanger Golfklubbs lokaler, Farmhouse.Cosba A/S drives av Annelin Boman og Christophe Samijn.

Christophe startet sin karriere som 15-åring og har et brennende engasjement for kokkefaget. Han trives aller best når han får ha det gøy på jobb, passe på at de rundt han har det bra, og når han får stå ved kjøkkenbenken. Annelin er drivkraften som organiserer og administrerer og sørger for de gode opplevelsene utenom det rent gastronomiske. Hun vil ha en liten kontorplass ved siden av kjøkkenet.

Og da er det spørsmål om hva vi kan forvente oss av god mat fra dette paret og deres ansatte. Oversikt kan du få ved å gå inn på deres nettside og i tillegg se på menyen til IDDIS Café & Brasserie 

Det må nevnes at det på IDDIS Café & Brasserie i 2023 ble servert over 10.000 sandwicher! Et enormt tall når man vet at restauranten kun har åpent til lunsj. Det sier mye om hvor godt menyen har slått an. Og vil du teste dem ut før golfsesongen starter er det bare å booke bord i gamle Stavanger.

Hvordan blir så forholdet til kaféen 19th hole og Farmhouse? Enkelt forklart vil Farmhouse ta seg av alt som har med restauranten/selskapslokalet å gjøre og 19th hole vil fortsatt være klubbens daglige kafé hvor man kan kjøpe alt man trenger både før og etter runden. Så vil man se utover i sesongen hvordan man best kan samarbeide med dette utgangspunktet.

Vi venter i spenning til Annelin og Christophe får presentert sitt konsept og ønsker de velkommen og lykke til i vårt miljø.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus