Seier til Sondre og Aksel !

Dag 4:

Det ble seier til begge våre på College.

Sondre leverte en runde på 71 (-1) bestående av 4 birdies og 3 bogeies som gjorde at han vannt turneringen med 2 slag. Laget hans, Oklahoma City tok også en soleklar seier.

Aksel slo til med en 67 (-5) runde bestående av 5 birdies og resten par. Det holdt til seier for Aksel. Laget hans, Wallace State endte på 7 plass i turneringen.

Begge våre spillere viser forrykende form og vi ser fram til Norgescup på Nøtterøy der de begge er påmeldt.

Gratulerer til begge !

 

 

Dag 3:

Begge våre spillere leverte en 74 runde. Sondre ligger på delt 1 plass mens Aksel falt til 9 plass men har bare 3 slag opp til lederen. Vi håper på en forrykende sisterunde. Kjør på !

 

Dag 2:

Sondre fortsetter storspillet og gikk en ny runde på 69 (-3) som inneholdt 5 birdies og 2 bogies. Sondre leder nå turneringen med et slag og laget hans, Oklahoma City har nå en soleklar ledelse og ser ut til å forsvare seieren fra ifjor.

Aksel fortsetter også med flott spill og gikk sin runde på 70 (-2) med 4 birdies og 2 bogies. Aksel er nå i delt ledelse og laget hans hans, Wallace State, er nå oppe på 3 plass i turneringen.

 

Dag 1:

Sondre og hans lag Oklahoma City er i gang med avslutningen på College sesongen. Fra 14-17 mai spilles NAIA Men’s Golf Championship og laget til Sondre leder turneringen etter en dag med 8 slag. Sondre selv ligger på delt andreplass med -3 (69), med en kjemperunde som inneholdt hele 6 birdies.  Følg turneringen her.

Aksel sitt college Wallace State ligger foreløpig på 8. plass i NJCAA Men’s National Championship etter første dag, men er kun 7 slag opp til toppen. Aksel er på en delt 3. plass etter en flott runde på -2 (70). Følg Aksel her.

Før turneringen i går ble Aksel, som 1 av kun 5 spillere i hele USA, tatt ut All american, All districts og All freshman Team.  Vi Gratulerer !

Vi ønsker Sondre og Aksel lykke til videre i turneringen !

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12