Seier til Sondre og Aksel !

Dag 4:

Det ble seier til begge våre på College.

Sondre leverte en runde på 71 (-1) bestående av 4 birdies og 3 bogeies som gjorde at han vannt turneringen med 2 slag. Laget hans, Oklahoma City tok også en soleklar seier.

Aksel slo til med en 67 (-5) runde bestående av 5 birdies og resten par. Det holdt til seier for Aksel. Laget hans, Wallace State endte på 7 plass i turneringen.

Begge våre spillere viser forrykende form og vi ser fram til Norgescup på Nøtterøy der de begge er påmeldt.

Gratulerer til begge !

 

 

Dag 3:

Begge våre spillere leverte en 74 runde. Sondre ligger på delt 1 plass mens Aksel falt til 9 plass men har bare 3 slag opp til lederen. Vi håper på en forrykende sisterunde. Kjør på !

 

Dag 2:

Sondre fortsetter storspillet og gikk en ny runde på 69 (-3) som inneholdt 5 birdies og 2 bogies. Sondre leder nå turneringen med et slag og laget hans, Oklahoma City har nå en soleklar ledelse og ser ut til å forsvare seieren fra ifjor.

Aksel fortsetter også med flott spill og gikk sin runde på 70 (-2) med 4 birdies og 2 bogies. Aksel er nå i delt ledelse og laget hans hans, Wallace State, er nå oppe på 3 plass i turneringen.

 

Dag 1:

Sondre og hans lag Oklahoma City er i gang med avslutningen på College sesongen. Fra 14-17 mai spilles NAIA Men’s Golf Championship og laget til Sondre leder turneringen etter en dag med 8 slag. Sondre selv ligger på delt andreplass med -3 (69), med en kjemperunde som inneholdt hele 6 birdies.  Følg turneringen her.

Aksel sitt college Wallace State ligger foreløpig på 8. plass i NJCAA Men’s National Championship etter første dag, men er kun 7 slag opp til toppen. Aksel er på en delt 3. plass etter en flott runde på -2 (70). Følg Aksel her.

Før turneringen i går ble Aksel, som 1 av kun 5 spillere i hele USA, tatt ut All american, All districts og All freshman Team.  Vi Gratulerer !

Vi ønsker Sondre og Aksel lykke til videre i turneringen !

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus