Følg våre spillere i Norgesmesterskapet på Stiklestad

Årets Norgesmesterskap for Damer og Herrer går på historisk grunn på Stiklestad. Målsetningen med Norgesmesterskapet er å kåre Norges beste golfspiller, dame- og herre, og utdeling av Kongepokaler. Turneringen går over 4 runder  hvor det gjennomføres en cut etter runde 2. For damer går spiller på plass 18 + delte videre. For herrer går spiller på plass 48 + delte videre til finalerundene. Maksimalt 78 spillere skal delta etter cut.  Det spilles fra torsdag til søndag, 25-28 Juli. SGK stiller med 12 spillere, 2 damer og 10 herrer. Forventningene er høye etter en fantastisk innsats i lag NM av begge lag for få dager siden.

I og med at SGK har postadresse Hafrsfjord blir jo dette et ekstra historisk (golf) slag. NM i golf går parallelt med “Spelet på Stiklestad” som omhandler Kong Olav den hellige sitt endelik på Stiklestad, Verdal.

I “Golf spelet om Norgesmesterskapet på Stiklestad” representerer følgende spiller SGK:

Katerina Jæger, Karoline Woie, Sondre Ronold, Ole Ramsnes, Aksel Olsen, Petter Mikalsen, William Bertram, Anders Lindanger, Robel Berhane, Petter Songe Møller, Kristian Woie og Kim Sem Henriksen.

Følg turneringen her.