Følg våre spillere i Norgesmesterskapet på Stiklestad

Årets Norgesmesterskap for Damer og Herrer går på historisk grunn på Stiklestad. Målsetningen med Norgesmesterskapet er å kåre Norges beste golfspiller, dame- og herre, og utdeling av Kongepokaler. Turneringen går over 4 runder  hvor det gjennomføres en cut etter runde 2. For damer går spiller på plass 18 + delte videre. For herrer går spiller på plass 48 + delte videre til finalerundene. Maksimalt 78 spillere skal delta etter cut.  Det spilles fra torsdag til søndag, 25-28 Juli. SGK stiller med 12 spillere, 2 damer og 10 herrer. Forventningene er høye etter en fantastisk innsats i lag NM av begge lag for få dager siden.

I og med at SGK har postadresse Hafrsfjord blir jo dette et ekstra historisk (golf) slag. NM i golf går parallelt med «Spelet på Stiklestad» som omhandler Kong Olav den hellige sitt endelik på Stiklestad, Verdal.

I «Golf spelet om Norgesmesterskapet på Stiklestad» representerer følgende spiller SGK:

Katerina Jæger, Karoline Woie, Sondre Ronold, Ole Ramsnes, Aksel Olsen, Petter Mikalsen, William Bertram, Anders Lindanger, Robel Berhane, Petter Songe Møller, Kristian Woie og Kim Sem Henriksen.

Følg turneringen her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus