Marthe på en flott 10. plass i EM

Lørdag:

Marthe  hadde mulighet til en plassering helt i toppen. Hun fikk det ikke helt til å stemme i dag. +3 betyr at hun falt fra 8.plass til T10 (+3). Allikevel en godt gjennomført turnering og fin plassering. Hun er ennå junior spiller og ble norges beste kvinne i EM.

Vi gratulerer !

 

Torsdag:

Etter 2 runder er det dobbelt norsk i teten

Tre spillere deler andreplassen på to under par, og blant dem er Stavanger GKs Marthe Wold, som med stabilt spill leverte sin andre strake 70-runde. Marthe gjorde fire birdies, en bogey og en dobbelbogey, og klatret fire plasser opp fra 6. plassen hun startet dagen.

Les mer i Norskgolf.

Før turneringen:

Marthe er en av 3 spillere som representerer Norge i EM for damer som går på Aura Golf Club som ligger rett ved Turku/Åbo i Finland. Øvrige norske er Tonje Daffinrud (som forøvrig går på Denver University sammen med Ole Ramsnes) og Nicoline Engstrøm Skaug. Det er 144 spillere med hvor det er cut etter 3 runder og de 60 beste og like går til finale runden. Turneringen starter onsdag 24. juli og avsluttes lørdag 27. juli.

Vi ønsker Marthe og Norge lykke til !

Informasjon om turneringen og livescore finnes her.