Følg Marthe i Frankrike, Anders og Aron i Danmark

Marthe spiller French Ladies International Strokeplay Championship denne helgen. Turneringen spilles over 3 dager og 72 hull hvor det spilles 18 hull fredag og lørdag. Deretter er det cut på de 36 beste og 2×18 hull på søndag. Marthe er eneste norske deltaker. Les om Marthe på Norskgolf.

Følg Marthe her.

Anders og Aron er i Danmark for å spille Team Norway Junior Tour 8 Superfinale som går på Frederikshavn GK. Turneringen går over 2 dager hvor det spilles 2×18 hull fredag og lørdag uten cut. Dette er nyskapning fra NGF for å forlenge den norske golfsesongen for våre elitejuniorer.

Følg Anders og Aron her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus