Følg Sondre på Nordic League Kvalifisering

Sondre Ronold spiller finalesteget i kvalifisering til neste års Nordic Golf League.  Nordic Golf League er satt sammen av det beste fra Danmark (Ecco Tour), Finland (Finnish Tour), Norge og Sverige (Nordea Tour). Her får en ranking fra de forsjellige turneringene i Norden. De 5 beste fra Nordic Golf League 2014 får spillerett på Europen Challenge Tour i 2015.

Finalesteget i kvalifisering til neste års Nordic League går på Ljunghusens Golfklubb i Sverige og starter torsdag 10 oktober. Det spilles 3 runder over 3 dager med cut etter 2 runder der de 30 beste og like spiller finale dagen. Her spilles det om forskjellige kategorier ( de 20 beste får kategori 5 og de neste 10 får kategori 8).  Så her er det bare å kjøre på.

Sondre går ut kl. 11:50 på Torsdag.

Følg Sondre her.

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen