Aksel til topps i College turnering

Aksel Olsen gikk helt til topps i Faulkner State Community College tournament i Fairhope, Alabama. Han tok dermed sin tredje seier i NCJAA Divisjon 1. Turneringen gikk over 2 runder og ble avsluttet søndag hvor Aksel vant med 4 slag  etter rundene 74 og 68,  totalt 142 (-2).  Første dag var det tøffe forhold med sterk vind. Aksel spiller for Wallace State Community College, Hanceville, Alabama. Laget kom på 2 plass i turneringen.

Link til resultater her.

Aksel har som kjent signert for University of South Florida og flytter til Florida i August 2014.

J&E siden gratulerer!

Aksel

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt