Sondre med flott start på Nordea Tour

Tirsdag:

Sondre avsluttet med en sterk sisterunde på 68 (-3) med hele 5 birdies. Han endte dermed på delt 13 plass og ble beste nordmann i turneringen.  Vi gratulerer Sondre med en flott start på proff karrieren!

Neste turnering for Sondre blir Nordea Tour Winter Series – Hills Open som går fra 28. februar til 2. mars.

Søndag:

Fem nordmenn er med i turneringen som går en times kjøretur utenfor Barcelona. Nordea Tour Winter Series Lakes Open spilles 23. – 25. februar. Touren startet opp på Lumine GC i spanske Tarragona på søndag. Sondre Ronold hadde 71 (-1) med fire birdier, ligger på delt 12 plass etter første dag og var  best av de norske.

Følg Sondre her.

Sondre

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen