Følg Sondre på Ecco Tour

Sondre Erevik Ronold spiller ECCO Tour & Nordic Golf League Winter Series 2014. Dette er 2 turneringer på Ecco Tour som spilles på La Manga Club i Spania. Første turnering er La Manga Championship som går av stabelen 21. -23. Mars. Sondre har allerede ankommet La Manga og trent noen dager her etter å ha tilbrakt et par uker på Oliva Nova. Les mer på Sondres hjemmeside her.

Sondre kommer fra en veldig god start på sin ferske proff karriere med en flott 13. og en fantastisk 2. plass på sine 2 første turneringer i Nordea Tour Winter Series. Både Nordea Tour og Ecco Tour inngår i Nordic Leage. Nordic Leage er en av 4 sattelitt Tourene til PGA European Tour hvor de 5 beste spillerene etter endt sesong får spillerett på European Challenge Tour. Sondre ligger på 3. plass på OoM etter 2 turneringer.

Følg Sondre her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus