Følg våre College spillere

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver) i NCAA divisjon 1. Ole skal spille i turneringen ASU Thunderbird Invitational som går på ASU Karsten Golf Club i Tempe, Arizona . Turneringen starter fredag 21 mars og det spilles 3 runder på 3 dager. Følg Ole her. Petter er ikke på laget denne gang men spiller som individuell i 2014 Desert Shootout  som går på Palm Valley Country Club i Goodyear, Arizona. Turneringen starter torsdag 20 mars og går over 3 dager. Det er ikke Live score fra denne turnering. Les forhåndsomtale om Ole og Petter her.

Det kan ellers nevnes at Denver har fått nytt inne treningslokale med putte og chippe greener, simulatorer og diverse analyse utstyr. Les mer her.

Aksel Olsen skal i ilden 24-25 mars i turneringen Alabama A&M Golf Classic som spilles i Scottsboro, Alabama.  Resultater kommer i etterkant av turneringen. Aksel spiller for Wallace State Community College i NCJAA divisjon 1.

Katerina Jæger spiller for Lobos (New Mexico University) i NCAA divisjon 1 og her starter også turneringen  mandag 24 mars og går over 3 dager. Turneringen heter SDSU Farms Invitational og spilles i San Diego i California.  Det er ikke Live score fra denne turnering men resultater etter hver runde kommer her.

 

Vi ønsker våre spillere Lykke Til  !

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen