Følg Tage på tourfinale på Gecko Tour

Tage spiller tourfinale på Gecko Tour mandag og tirsdag (17-18 mars). Les mer på Golferen.

Eirik Tage Johansen forteller at han tar en dag av gangen. Jeg er ikke så opptatt av hvordan han ligger an i de ulike sammendragene, og legger ikke mye energi i å finne det ut heller.  Jeg fokuserer bare på å spille så godt jeg kan, sier han.
Johansen har fått beskjed fra NGF om at han kan regne med full kvote, sju frikort, til challengetouren i år. Så det blir hans fokus.
Med godt spill i tourfinalen kan han vinne geckotourens pengeliste for perioden januar—mars, der premien er fribillett til europatourens Q-School til høsten. Tage kan også vinne vintersesongens pengeliste totalt. Da må han vinne tourfinalen samt at Carlos Rodiles og Gabriel Canizares ikke må bli bedre enn nummer tre.

Følg Tage her.

Vi ønsker Lykke Til!

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen