Følg Ole & Petter på US Open 2015 banen

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver) i NCAA divisjon 1. Denne gang går turen til Staten Washington, golfbanen Chambers Bay  og turneringen Redhawk Invitational. Turneringen starter mandag 7 April og det spilles 3 runder på 2 dager.  I turneringen stiller 18 lag.

Banen Chambers Bay ligger en times biltur utenfor Seattle, designet av Robert Trent Jones II og er vertskap for US Open Championship i 2015. Banen er en Scotland inspirert links bane, ligger langs sjøen og en av de få baner i USA hvor det kun er tillatt å gå. Vi ønsker våre gutter Lykke Til !

Følg Ole & Petter her.

Katerina og Aksel spiller turnering neste mandag (14 April).

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12