Følg Ole & Petter på US Open 2015 banen

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver) i NCAA divisjon 1. Denne gang går turen til Staten Washington, golfbanen Chambers Bay  og turneringen Redhawk Invitational. Turneringen starter mandag 7 April og det spilles 3 runder på 2 dager.  I turneringen stiller 18 lag.

Banen Chambers Bay ligger en times biltur utenfor Seattle, designet av Robert Trent Jones II og er vertskap for US Open Championship i 2015. Banen er en Scotland inspirert links bane, ligger langs sjøen og en av de få baner i USA hvor det kun er tillatt å gå. Vi ønsker våre gutter Lykke Til !

Følg Ole & Petter her.

Katerina og Aksel spiller turnering neste mandag (14 April).

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.