Følg våre College spillere

Ole Berge Ramsnes spiller for Pioneers (University of Denver) i NCAA divisjon 1. Ole skal spille i turneringen Hawkeye Great River Enter som går på Finkbine Golf Course i Iowa City, Iowa . Turneringen starter lørdag 12 april og det spilles 3 runder på 2 dager. Følg Ole her. Petter spiller ikke denne gang.

Aksel Olsen skal i ilden 14-15 april i turneringen District IV Championship som går på Stonebrigde Golf & Country Club i Albany, Georgia.  Resultater kommer i etterkant av turneringen. Aksel spiller for Wallace State Community College i NCJAA divisjon 1.

Vi ønsker våre spillere Lykke Til  !

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.