Klart for årets første Norgescup

Da var det klart for årets første Norgescup. Norgescup er det øverste turneringsnivået i Norge for både kvinnelige og mannlige elitespillere, og inkluderer Norgesmesterskapet. Åres første Norgescup spilles denne gang på Sandnes Golfklubb (Bærheim) lørdag 10 og søndag 11 mai. Det spilles 3 runder uten cut. 24 dame og 54 herre spillere stiller til start.

Fra SGK stiller 6 spillere: Marthe Wold, William Bertram, Anders Lindanger, Kristian Leik Woie, Magnus Oliver Jepson og Robel Berhane. Her kan legges til at det stilles størst forventninger til Marthe i dameklassen og William i herreklassen hvis ikke avgangselevene fra videregående har tilbrakt for mye tid i lesesalen i det siste. William hadde flere gode resultater i Norgescup ifjor og håper nok å toppe dette i år. Spennende også med ‘veteran’ Magnus som dominerer på Region Touren og nå skal måle krefter med landets beste.

Følg turneringen her.