Marthe til topps i Norgescup

Marthe Wold gikk helt til topps i årets første Norgescup på Sandnes GK. Marthe ledet etter første runde og så seg aldri tilbake, og vant til slutt med 10 slag som må regnes som utklassing. Ikke nok med det, Marthe gikk førsterunden hele syv slag under par og satte med det banerekord på Bærheim. Alt i alt var Marthe i en klasse for seg på Bærheim. Les mer om Marthe i RA.

I herreklassen var det jevnere med Lars Sandvoll fra Fana som vant med 1 slag. Vår beste ble William Bertram på en flott 10 plass. William fikk dermed en god start på årets Norgescup. Veteran Magnus Jepson kom slaget bak, på en 13 plass, som forøvrig er mer enn godkjent av en skrøpelig kropp. Petter Møller viser at formen er stigende, spesielt siste runde på 68 (-4) luktet det svidd av. Petter fikk en fin 15 plass til slutt. Kristian Woie bekreftet med sin 19 plass at formen stadig er god og blir en spennende spiller å følge framover. Robel Berhane kom til slutt på en 29 plass etter å ha startet turneringen med en 69 (-3) runde. Anders Lindanger endte 2 plasser bak Robel på en 31 plass.

Les mer og se resultater her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen