Følg Tage på Challenge i Belgia

Eirik Tage Johansen spiller på Challenge Touren og denne gang er det Belgian Challenge Open som står for tur. Turneringen starter torsdag 19 Juni og går som vanlig over 4 runder med cut etter 2. Det spilles på Cleydael G&CC i Aartselaar, Belgia. Tage er en av 3 nordmenn i feltet, Stian K. Hansen og Jason Kelly er med Tage på tur denne gang. Tage slår ut 13.50 på tordag og vi håper på samme flyten som forrige turnering hvor det ble årsbeste med 25. plass. Vi ønsker Lykke Til!

Følg turneringen her.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.