Norgescup på Borre GK

Marthe Wold, Petter Mikalsen, William Bertram, Anders Lindanger og Kristian Leik Woie representerer Stavanger Golfklubb i den 3dje Norgescupen som går på Borre GK. Dette er banen som skal huse Norgesmesterskapet i 2015. Turneringen starter lørdag 21 juni med 2 runder og avsluttes søndag med finalerunden.

Marthe er blandt favorittene i dameklassen og har en seier i Norgescupen fra Sandnes GK tidligere i år. William har normalt gode resultater i Norgescupen og vår hjemvendte Denver spiller Petter er nok sugen på å vise seg fram. Ellers har vi med to gode outsidere i Anders og Kristian og dermed bør det bli en spennende helg på Borre GK. Vi ønsker lykke til!

Følg turneringen her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus