Julie med sterk 5. Plass i NM junior

Julie Nordin med sterk 5. Plass i Norgesmesterskapet for juniorer.

I årets Junior NM som ble avholdt på  Atlungstad GK ved Hamar presterte Julie  karrierebeste og kapret en glimrende 5. plass.  En bogey fri finalerunde på -1 er imponerende.  NM debutant Ida Katrine leverte også en flott sisterunde og kan ta meg seg masse god erfaring.  Nivået i norsk junior golf er for tiden meget høyt og det er derfor gledelig at også Petter og William var med og kjempet i toppen på guttesiden der Petter spilte tre jevne og gode runder og tok en flott 10. plass med +4 og med William på 16. plass to slag bak.  Til dels mye god golf også blant våre øvrige der vi finner Anders (28) Kristian (33), Harald og Håvard (delt 40), Ruben (50) og Robel (53).

Vi gratulerer NM vinnerne Renate Hjelle Grimstad  og Sigurd Aune.

Julie 1

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen