Stine med seier på Junior Tour

Stine Lindanger med seier på Junior Tour 1. Divisjon.

Etter første dag var det meget jevnt i teten i jenteklassen men på finalerunden fikk Stine vist frem sin beste golf og spilte på 1 under par, noe som ga henne en klar seier og karrierebeste.  Vi gratulerer og ser frem til å følge Stine videre.  I gutteklassen avsluttet Lars sterkt med +1 og spilte seg opp til en 7. plass etter en litt uheldig start.  Deretter følger Erik (8), Mads (10), Aron (11).  Debutanten Peder fikk ikke helt flyten, men tar med seg masse nyttig erfaring og kommer helt sikkert sterkere tilbake.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12