Følg Petter i California

Petter Mikalsen spiller turneringen Stockton Pacific Invitational fra 30 oktober – 1 november. Turneringen går på Stockton Golf and Country Club som ligger i Stockton, rett ved San Fransisco i California. Dette er siste turnering før eksamen og juleferie. Petter har flotte resultater så langt denne høsten med 5, 2 og 16 plass. Denver Pioneers har også gjort det bra med 3, 3 og 2 plass i turneringene men dette feltet er det sterkeste Denver har møtt så langt. Les forhåndsomtale her. Vi ønsker lykke til. Følg Petter her.

 

Petter Mikalsen

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.