Følg Aksel i San Martin, California

Aksel Olsen spiller for universitet South Florida som denne gang drar til i California og deltar i turneringen Gifford Collegiate-CordeValle.  Turneringen spilles fra 3.-5. september på CordeValle GC i San Martin. Det er kun en times biltur fra der klubbkamerat Petter avsluttet lørdag, SGK verden er liten, de går på skoler på hver side av USA. South Florida ligger for øyeblikket på 16 plass på rankingen av College lag i NCAA 1. Divisjon, så det er kvalitet på laget og spillere.  Aksel har ikke hatt den starten han ønsket denne høsten grunnet oppstart på ny skole og mye leksearbeid, men han meldes nå i glitrende form og ser fram til denne turneringen. Trener har stor tro på Aksel, la oss håpe det viser seg i denne turneringen, les mer her.  Se på den stramme gutten i dress på bildet under, det bør være noen stolte foreldre. Vi ønsker lykke til, GO Bulls!

Følg Aksel her.

Aksel

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus