Følg Marthe og Katerina i California

Katerina Jaeger og Marthe Wold tar denne gang turen til Napa i California og spiller turneringen Silverado Showdown. Silverado Showdown starter mandag 13. april og går over 3 runder på 2 dager. Det stiller 15 lag til start hvorav 6 er ranket top-50 på Golfweeks college ranking. Northwestern, ranket 11 er det høyest rankede laget i turneringen. Cal er ranket 39 og New Mexico er ranket  119. Dette er siste «vanlige» turnering for Marthe og Katerina før Conference championship, Regionals og Nationals. Nationals er finalen for College spillere i USA og det er en meget sterk prestasjon for de lagene som får delta i Nationals.

Vi ønsker Katerina og Lobos, Marthe og Cal lykke til!

Livescore

FJVGKZJMFFLAQCE.20140829212231SWQJAHZKKGZAFZN.20140930183449

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus