Marthe klar for Regionals

Marthe Wold og laget Calbears spiller NCAA Regionals i St. George, Utah, fra  7.-9. mai.  Turneringen går på Snow Canyon Country Club og feltet består av of 18 lag og 6 individuelle som kjemper om 6 plasser for lag og 2 plasser for enkeltspillere til å avansere til finalen, NCAA National Championships. Les mer her.

Marthe Wold ble første California freshman til å spille seg til en topp 10 plassering i Pac-12 Women’s Golf Championships siden 2008 da hun gjorde det med en 9. plass under conference turneringen på Boulder Country Club. Les mer her. Dermed viste Marthe at storformen er på plass og ser nok fram til sin første Regionals, som er veldig stort i USA. Trekningen av lagene og hvor de spiller er direktesendt på Golf Channel som et stort show. La oss håpe at Marthe og laget lager et like stort show når turneringen slås i gang. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Marthe Driver