Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Nordic League turneringen NorthSide Charity Challenge slås i gang på Lyngbygaard Golf 6. mai og SGK stiller med 3 profesjonelle spillere. Ole Berge Ramsnes kom på delt 14. plass (+5) i forrige turnering. Han står nå med en 7. plass og 14. plass på de to turneringene han har spilt i år.  Nordic League-lederen Eirik Tage Johansen endte på 29. plass i forrige turnering og er nok klar for å heve spillet et par hakk. Sondre Erevik Ronold misset cut’en sist og vil nok revansjere seg denne gang. Vi ønsker lykke til!

Livescore

OleB.Ramsnes0713

Eirik Tage Johansen
Eirik Tage Johansen

Sondre

 

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.