Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Nordic League turneringen NorthSide Charity Challenge slås i gang på Lyngbygaard Golf 6. mai og SGK stiller med 3 profesjonelle spillere. Ole Berge Ramsnes kom på delt 14. plass (+5) i forrige turnering. Han står nå med en 7. plass og 14. plass på de to turneringene han har spilt i år.  Nordic League-lederen Eirik Tage Johansen endte på 29. plass i forrige turnering og er nok klar for å heve spillet et par hakk. Sondre Erevik Ronold misset cut’en sist og vil nok revansjere seg denne gang. Vi ønsker lykke til!

Livescore

OleB.Ramsnes0713

Eirik Tage Johansen
Eirik Tage Johansen

Sondre

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt