Petter spiller Regionals

Petter Mikalsen spiller NCAA San Diego Regional i San Diego, California fra 14 – 16 mai. Turneringen går på  The Farms Golf Club og feltet består av of 13 lag og 10 individuelle spillere som kjemper om 5 plasser for lag og 2 plasser for enkeltspillere (de som ikke er på et lag som kommer videre) om å avansere til finalen, NCAA National Championships. Det spiller 6 Regionals totalt rundt omkring i USA.

Denver kom ikke til Regionals som lag, men Petter kvalifiserte seg individuelt på grunn av solid spill gjennom sesongen med hele 7 topp 10 plasseringer. Les mer her. Dermed lever håpet for Petter om å nå finalen for college spillere i USA, NCAA Golf Championships som går direkte på Golf Channel og spilles i Bradenton, Florida  29 mai – 3 juni. Vi ønsker Petter lykke til!

Livescore

petter-mikalsen-600x

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Vinter
Åpen
Åpen
Stengt