Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller Nordic League turneringen Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open som går i Fjällbacka i Sverige. Turneringen starter mandag 11 mai og går over 3 dager. Dette er den 7. Nordic League turneringen i år der topp-5 ved sesongslutt belønnes med Challenge Tour-kortet i 2016. Etter 6 turneringer leder Tage Order of Merit, Ole er på 37. plass og Sondre på en 96. plass. På bildet er våre 3 profesjonelle spillere akkurat blitt norgesmestre for lag i 2014. Vi ønsker lykke til!

Livescore

NM Lag SGK

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt