Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller Nordic League turneringen Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open som går i Fjällbacka i Sverige. Turneringen starter mandag 11 mai og går over 3 dager. Dette er den 7. Nordic League turneringen i år der topp-5 ved sesongslutt belønnes med Challenge Tour-kortet i 2016. Etter 6 turneringer leder Tage Order of Merit, Ole er på 37. plass og Sondre på en 96. plass. På bildet er våre 3 profesjonelle spillere akkurat blitt norgesmestre for lag i 2014. Vi ønsker lykke til!

Livescore

NM Lag SGK

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.