Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Nordic League turneringen Katrineholm Open slås i gang på Katrineholms GK 1. juli og SGK stiller med 3 profesjonelle spillere, Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold. Tage sto over forrige turnering og mistet dermed ledelsen på Order of Merit i Nordic League, er nå nede på 4. plass men det er kort til toppen. Sondre ligger på 32. plass og Ole på en 63. plass på OoM listen. Som kjendt får topp 5 fra denne listen full kategori på Challenge Touren neste år, så en topp plassering hadde nok passet bra for alle 3. Vi ønsker lykke til!

Livescore

ole_b._ramsnes_bawrp_primary_SondreRonold97 (4)Tage3

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12