Følg Marthe i lag EM

Marthe Wold spiller lag EM som arrangeres i Danmark 7.-11. juli. Turneringen spilles på Helsingjør Golf Club. Turneringsformen er 2 runder med slagspill hvor de fem beste av lagets score er tellende og plassering i slagspill avgjør pulje og motstand. Deretter følger 3 dager med match spill, både foursome og single, for plassering i turneringen.  Mer informasjon om turneringen her.

Norges lag består av følgende spillere: Stina Resen, Oslo GK, Stine Pettersen, Moss & Rygge GK, Marthe Wold, Stavanger GK, Mariell Bruun, Larvik GK, Kristin Simonsen, Meland GK og Nicoline Skaug, Oslo GK. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Matchplay (Norge har WO i pulje C i kvart finalen med sin 17 plass i slagspillet)

WQEEIUWHZGIZJHU.20150214230116

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen 

RSS Banestatus