Følg Marthe i lag EM

Marthe Wold spiller lag EM som arrangeres i Danmark 7.-11. juli. Turneringen spilles på Helsingjør Golf Club. Turneringsformen er 2 runder med slagspill hvor de fem beste av lagets score er tellende og plassering i slagspill avgjør pulje og motstand. Deretter følger 3 dager med match spill, både foursome og single, for plassering i turneringen.  Mer informasjon om turneringen her.

Norges lag består av følgende spillere: Stina Resen, Oslo GK, Stine Pettersen, Moss & Rygge GK, Marthe Wold, Stavanger GK, Mariell Bruun, Larvik GK, Kristin Simonsen, Meland GK og Nicoline Skaug, Oslo GK. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Matchplay (Norge har WO i pulje C i kvart finalen med sin 17 plass i slagspillet)

WQEEIUWHZGIZJHU.20150214230116

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12