Følg Aksel og Petter i lag EM

Aksel Kristoffer Olsen og Petter Mikalsen spiller Europamesterskapet for lag, herrer som arrangeres i Polen 8.-11. juli. Turneringen spilles på Postolowo GC som er den nest lengste banen i Europa, og måler hele 7101 meter fra back-tee. Turneringsformen er 2 runder med slagspill hvor de fem beste av lagets score er tellende og plassering i slagspill avgjør pulje og motstand. Deretter følger 2 dager med match spill, både foursome og single, for plassering i turneringen. Mer info om turneringen her. Norges lag:  Kristoffer Ventura, Oslo GK,  Petter Mikalsen, Stavanger GK,  Jarand Ekeland Arnøy, Fana GK, Vetle Marøy, Bergen GK,  Aksel Olsen, Stavanger GK og Knud Andreas Krokeide, Asker GK. Norge spiller i andre divisjon for herrer, og målet er å kvalifisere seg til første divisjon. Det er de to beste lagene som kvalifiserer seg for neste års divisjon 1. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Match Play (10-11 Juli)

petter-mikalsen-600xAksel Driver

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen