Følg Aksel og Petter i lag EM

Aksel Kristoffer Olsen og Petter Mikalsen spiller Europamesterskapet for lag, herrer som arrangeres i Polen 8.-11. juli. Turneringen spilles på Postolowo GC som er den nest lengste banen i Europa, og måler hele 7101 meter fra back-tee. Turneringsformen er 2 runder med slagspill hvor de fem beste av lagets score er tellende og plassering i slagspill avgjør pulje og motstand. Deretter følger 2 dager med match spill, både foursome og single, for plassering i turneringen. Mer info om turneringen her. Norges lag:  Kristoffer Ventura, Oslo GK,  Petter Mikalsen, Stavanger GK,  Jarand Ekeland Arnøy, Fana GK, Vetle Marøy, Bergen GK,  Aksel Olsen, Stavanger GK og Knud Andreas Krokeide, Asker GK. Norge spiller i andre divisjon for herrer, og målet er å kvalifisere seg til første divisjon. Det er de to beste lagene som kvalifiserer seg for neste års divisjon 1. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Match Play (10-11 Juli)

petter-mikalsen-600xAksel Driver

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12