Følg Tomas i lag EM Junior

Tomas Helgø spiller lag EM for junior. Turneringen spilles på Pickala GC i Finland fra 7. til 11. juli. Turneringsformen er 2 runder med slagspill hvor de fem beste av lagets score er tellende og plassering i slagspill avgjør pulje og motstand. Deretter følger 3 dager med match spill, både foursome og single, for plassering i turneringen. Mer informasjon om turneringen her.

Norges lag: Kristoffer Reitan, Oslo GK, Viktor Hovland, Drøbak GK,  Markus Braadlie, Bergen GK, Elias Birkeland, Oslo GK, Tomas Helgø, Stavanger GK og Sander Stavnar, Vestfold GK. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Matchplay

HIO_Tomas

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12