Aksel spiller Regional

Aksel Kristoffer Olsen (University of South Florida) spiller NCAA New Mexico Regional som går mai 16-18 i Albuquerque, New Mexico. Dette er kvalifisering til NCAA Division I Men’s Golf Championship (finalen for College i USA) som går mai 27-1 juni 1 i Eugene, Oregon. Aksel har hatt en fantastisk sesong så langt med 2 første plasser og andre gode plasseringer. Les mer om turneringen her.  Det må også nevnes at turneringen spilles på Katerina’s hjemmebane. Vi ønsker South Florida og Aksel lykke til. Go Bulls!

Livescore

Aksel seier

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.