Aksel spiller Regional

Aksel Kristoffer Olsen (University of South Florida) spiller NCAA New Mexico Regional som går mai 16-18 i Albuquerque, New Mexico. Dette er kvalifisering til NCAA Division I Men’s Golf Championship (finalen for College i USA) som går mai 27-1 juni 1 i Eugene, Oregon. Aksel har hatt en fantastisk sesong så langt med 2 første plasser og andre gode plasseringer. Les mer om turneringen her.  Det må også nevnes at turneringen spilles på Katerina’s hjemmebane. Vi ønsker South Florida og Aksel lykke til. Go Bulls!

Livescore

Aksel seier

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12