Turneringsinfo til Helgen

Det er turnering både på Lørdag og Søndag, og begge turneringene er åpne for alle til å spille. Her er litt info om turneringene:

Ladies Cup og Damenes Pokal har en lang tradisjon i SGK. I begge turneringene spiller vi om å få navnet vårt på en vandrepokal. Ladies cup for damer – Damenes Pokal for herrer. Tidligere gikk begge over to dager men dette er nå lagt om til en en-dags turnering i håp om å få flere deltakere og slik kunne videreføre tradisjonen. Meld deg på Ladies Cup (damer) eller Damenes Pokal (herrer).

Skagenfondene flaggturnering er en åpen turnering for alle medlemmer. Premiene er sponset av Skagenfondene. Også denne turneringen har en lang tradisjon. Vi tar med oss et flagg fra start og planter det når slagene våre er oppbrukt. Alltid spennende å se en masse gule flagg vanligvis fra hull 15 og ofte helt frem til hull 2. Så ta sjangsen – meld deg på og se hvor langt du kommer.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.