Følg Aksel i NCAA Finalen

Aksel Kristoffer Olsen (University of South Florida) spiller NCAA finalen som er  en av verdens største amatørturneringer. Turneringen spilles  fra mai 27-1 juni 1 i Eugene, Oregon og går direkte på TV i USA.  Aksel er en av 4 nordmenn som spiller denne turneringen i år, les mer i Norskgolf.

Aksel , som spiller sin siste turnering som collegespiller, tok i mars sin første seier i NCAAs divisjon 1. For ti dager siden fulgte han opp med nok en seier i American Athletic Conference Men’s Golf Championship. Fremgangen hans har blitt lagt merke til. Nylig omtalte golfweek.com utviklingen til Olsen som «bemerkelsesverdig».  Jeg må innrømme at jeg er ganske overrasket over meg selv dette året, måtte Olsen medgi overfor Golfweek. 

Vi ønsker South Florida og Aksel lykke til. Go Bulls!

Livescore

Aksel seier

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen