Jubileumsturnering & Pink Cup

unknown-aussie-golfer-makes-back-to-back-miracle-shots-to-earn-final-spot-in-this-weeks-masters

Stavanger Golfklubb feirer i år 60års jubileum! Vi er en av Norge’s eldste klubber og en høyst levende sådan. Klubben har over 1700 medlemmer og er også en av de største i landet. Vi markerer oss nasjonalt med topp spillere i nesten alle grupper. I inneværende år er nye bygg ferdigstilt slik at vi nå har innendørs treningsmuligheter og vi har fått en flott restaurant m.m. Dette må feires!

Lørdag den 4.juni inviterer vi til jubileumsturnering med shotgunstart kl. 13.00. Videre blir det middag med premieutdeling kl. 19.30. Alle kan delta uansett hcp. eller alder. Meld deg/dere på og vær med å feire de 60 og starten på nye 60.

Søndag 5. Juni er det Pink Cup er en etter hvert tradisjonsrik turnering som blir spilt over hele landet i samarbeid med Kreftforeningen. De 200,- kr. i startkontingent går i sin helhet til kreftsaken. Vi håper på god deltagelse også i denne turneringen, påmelding finner du her.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt