Pro Shop Nytt, avvikling, ny shop, ny ansatt

Som flere har fått med seg så er det ikke bare i fasaden det skjer endringer. Til 2017 sesongen vil det og skje store endringer i vår pro-shop.
Fraser Mudie ferdigstiller i disse dager sin butikk virksomhet her på klubben og flytter tilbake til Sarpsborg og Borregaard GK som han hadde stor suksess med tidligere. Vi på Stavanger Golfklubb ønsker han og Sheena lykke til videre.
Alle som har utestående gavekort i butikken kan løse dette inn hos Fraser innen 20/2, eller vente til ny shop er oppe og går. Shop er åpen i helgene fremover mellom 1100-1430

Vi vil informere nærmere angående åpning for ny butikk.

Fremover så vil Stavanger Golfklubb overta pro-shop i egen regi og vil da ha full kontroll over dens virksomhet. Vi har i den anledning ansatt en ny butikksjef Jan Inge Strand, som er ett kjent fjes for veldig mange her i klubben. Han har tidligere vært involvert i junior-satsning her på Stavanger samt jobbet i den gamle pro-shopen.
Vi er veldig fornøyd med at Jan Inge vender tilbake til oss, og vi ser frem til en spennende sesong i vente og ikke minst en helt ny butikk.
Forøvrig så vil den nye butikken være en del av Golfstore kjeden som gir oss god dekning på utstyr.