Vinter Medal Resultater

Når vi utvidet til 3 simulatorer i desember så startet vi og opp en vinter medal som nå har pågått i litt over en måned. Til nå har det vært veldig populært med simulator, men og å være med på medal som er veldig gøy å se. Noen utfordringer har enkelte hatt med å printe ut scorecard, og noen har sendt dem elektronisk. Vi jobber med å få dette til å fungere perfekt.

Vi har da gjennomført 5 medals og vinneren per uke har vunnet 30min instruksjon med Are Friestad med Trackman nå i vinter. Alle vinnere nedenfor kan kontakte Are direkte og avtale en passende tid. Gratulerer til alle vinnere og håper at enda flere er med oss i februar. Sjekk simulator siden vår nettsiden for baner og ukenummer.

Uke 51 Belfry
Magnus Jepson 36poeng
Arnt Egil Ydstebø 35poeng
Terje Samuelsen 34poeng

Uke 52 Bay Hill
Magnus Jepson 38poeng
Neil Fraser 30 poeng
Christopher Juvkam 30poeng

Uke 1 Valderama
Espen Frafjord 42poeng
Leiv Vik 38poeng
Lars Tore Løvtangen 37poeng

Uke 2 Troon North
Rein Brandt 45poeng
Jostein 43poeng
Jan Kjetil Nystrøm 42poeng

Uke 3 Oslo 
 Ole Hauge Kristensen 40 poeng
Jan Kjetil Nystrøm 39 poeng
Rein Brandt 35poeng

Uke 4 Pinehurst no 2 er i gang denne uken

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen