Årets kontingenter er ute

Alle kontingenter til medlemmer er nå sendt ut via mail. Det oppleves at noen ikke mottar dette, dette gjelder spesielt de som bruker jobb-mail i golfbox. Da havner kontingenten ofte i søppelpost så ber alle sjekke dette dersom dere ikke har mottatt.

Send meg en mail, dersom den heller ikke befinner seg der. Det er og noen som ikke har gyldig email i sin golfbox profil som og kan være årsaken, noen av disse vil bli sendt ut via post for å sikre at alle mottar sin kontingent.

Minner om at alle utmeldinger må ha blitt levert skriftlig innen 31/12-2016 for å være gyldig for denne sesong. Dersom ikke, så må årets kontingent betales i henhold til SGK Laglov.

 

Mvh

 

Kim

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Stengt
Stengt
Stengt
Åpen
Stengt
Åpen 

RSS Banestatus