Følg Aksel i Spania

Aksel Kristoffer Olsen spiller den 3. av totalt 4 turneringer i Nordic League Winter Series i Spania. Turneringen SGT Winter Series Lumine Lakes Open starter lørdag 25. februar og går som vanlig over 3 runder. Forrige turnering tok Aksel sin tredje andreplass på Nordic League (den første for året) med samme antall slag som vinneren. Dermed ble det avgjort ved omspill som var første gang for Aksel, og en ny erfaring rikere og en flott 2. plass. Vi håper formen har holdt seg og ønsker lykke til!

Livescore

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12