Norgescup på Solastranden

Norges beste golfspillere møtes kommende helg, 22. og 23. april, til årets første nasjonale turnering, som spilles på Solastranden Golfklubb. Vi har med 4 spillere, Petter S. Møller, Ruben Pettersen, Tomas Helgø og Ingrid Friestad.

Garmin Norgescup spilles over tre runder (54 hull) med to runder på lørdag og finale på søndag. Startfeltet på 24 damer og 54 herrer er sterkt seedet, med nesten dobbelt så mange påmeldt i utgangspunktet. Alle er godt innenfor det handicapkrav som er stilt for deltakelse, under 6,0 for damene og under 4,4 for herrene. Vi ønsker lykke til!

Livescore

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.