Unge Voksne lanseres

Klubben ønsker å øke andelen av unge voksne i klubben. Gjennom samtaler med flere som befinner seg i alder mellom 26-34 år så er pris oppgangen fra studentpris til hovedmedlem en av hovedårsakene til at de ikke kan bli med videre i klubben. Lysten på å spille golf er fremdeles der, men i en etableringsfase med jobb, bolig og familie, så blir det mindre tid til golf og da ett dyrt medlemskap for den enkelte. Vi ønsker da å gjøre noe med akkurat dette. 

Unge Voksne vil da bli en ny medlems-kategori for dem mellom 26-34 år(født 1985). Her vil årsavgiften bli 6440,- eller 560 kr per mnd for å gjøre denne overgangen enklere. 

Klubben mener at dette vil ha en veldig positiv effekt for å få inn nye yngre golfere til oss, men og for å gjøre det enklere for våre eksisterende medlemmer å behandle sitt medlemskap. 
Alle medlemmer vil bli tilbudt muligheten til å betale på månedlige avdrag. Dersom du ikke er mellom 26-34 år og lurer på hvordan ett månedlig avdrag blir for deg så finner du informasjon om dette på medlems-siden (siden oppdateres fortløpende).

Innmelding gjøres via medlems-siden, og dersom spørsmål kan du kontakte klubbadmin Kim Sem-Henriksen på kim@sgk.no 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen