Unge Voksne lanseres

Klubben ønsker å øke andelen av unge voksne i klubben. Gjennom samtaler med flere som befinner seg i alder mellom 26-34 år så er pris oppgangen fra studentpris til hovedmedlem en av hovedårsakene til at de ikke kan bli med videre i klubben. Lysten på å spille golf er fremdeles der, men i en etableringsfase med jobb, bolig og familie, så blir det mindre tid til golf og da ett dyrt medlemskap for den enkelte. Vi ønsker da å gjøre noe med akkurat dette. 

Unge Voksne vil da bli en ny medlems-kategori for dem mellom 26-34 år(født 1985). Her vil årsavgiften bli 6440,- eller 560 kr per mnd for å gjøre denne overgangen enklere. 

Klubben mener at dette vil ha en veldig positiv effekt for å få inn nye yngre golfere til oss, men og for å gjøre det enklere for våre eksisterende medlemmer å behandle sitt medlemskap. 
Alle medlemmer vil bli tilbudt muligheten til å betale på månedlige avdrag. Dersom du ikke er mellom 26-34 år og lurer på hvordan ett månedlig avdrag blir for deg så finner du informasjon om dette på medlems-siden (siden oppdateres fortløpende).

Innmelding gjøres via medlems-siden, og dersom spørsmål kan du kontakte klubbadmin Kim Sem-Henriksen på kim@sgk.no 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12