Onsdagslicen

Det blir også i år onsdagsslice, men på grunn av korona restriksjoner blir den første  onsdag 12.05, kl 18.:00.

Onsdagsslicen er en uformell samling for nye spillere med handikap over 30 (ikke juniorer). Vi spiller Texas scramble, dvs vi har lag med opp til fire i hvert lag. Alle spiller hver sin ball, men den ballen som ligger best til velges til å spille videre på. Slik spiller dere inntil ballen er i hullet. Hvert lag har bare ett felles kort. Vi spiller 9 hull.Noen av dere som har spilt en stund ønsker å spille stableford, det kan gjøres hvis det er minst to av dere.Sammen med dere går en av oss fire i komiteen og kan gi råd og vink om spillet underveis. Ikke minst forteller vi dere etterhvert om nødvendig golfetikette.


PÅMELDING gjør du enten i GolfBox eller et påmeldingsskjema som henger i gangen rett utenfor proshopen. Det koster kr 30,- for hver gang; dette betales i proshopen før vi samles.Oppmøte er senest kl 18:00 ved kafeen. Der møtes vi og har kaffe/te + kake. Vi informerer om spillet, hvem som skal spille sammen samt tar opp spørsmål noen måtte ha. Cirka kl 18:30 slår den første gruppen ut.
Har dere spørsmål kan dere kontakte oss i komiteen:

Inger Mydland  – inger.mydland@lyse.net       Mobil 95242079
Eldbjørg Sanni – eldbjørg.sanni54@gmail.com Mobil 93635633
Øyvind Zeiner –  oyzeiner@gmail.com.             Mobil 91113143
Ola Sannes     – ola.sannes@wemail.no       Mobil 97174570

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen (gamle 8 stengt)
Åpen