Onsdagslicen

Det blir også i år onsdagsslice, men på grunn av korona restriksjoner blir den første  onsdag 12.05, kl 18.:00.

Onsdagsslicen er en uformell samling for nye spillere med handikap over 30 (ikke juniorer). Vi spiller Texas scramble, dvs vi har lag med opp til fire i hvert lag. Alle spiller hver sin ball, men den ballen som ligger best til velges til å spille videre på. Slik spiller dere inntil ballen er i hullet. Hvert lag har bare ett felles kort. Vi spiller 9 hull.Noen av dere som har spilt en stund ønsker å spille stableford, det kan gjøres hvis det er minst to av dere.Sammen med dere går en av oss fire i komiteen og kan gi råd og vink om spillet underveis. Ikke minst forteller vi dere etterhvert om nødvendig golfetikette.


PÅMELDING gjør du enten i GolfBox eller et påmeldingsskjema som henger i gangen rett utenfor proshopen. Det koster kr 30,- for hver gang; dette betales i proshopen før vi samles.Oppmøte er senest kl 18:00 ved kafeen. Der møtes vi og har kaffe/te + kake. Vi informerer om spillet, hvem som skal spille sammen samt tar opp spørsmål noen måtte ha. Cirka kl 18:30 slår den første gruppen ut.
Har dere spørsmål kan dere kontakte oss i komiteen:

Inger Mydland  – inger.mydland@lyse.net       Mobil 95242079
Eldbjørg Sanni – eldbjørg.sanni54@gmail.com Mobil 93635633
Øyvind Zeiner –  oyzeiner@gmail.com.             Mobil 91113143
Ola Sannes     – ola.sannes@wemail.no       Mobil 97174570

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt