Damegolfen er i gang

Da er vi endelig i gang. Nok en golfsesong har startet, og alt det kjekke ligger foran oss.

Gårsdagens Åpningsscramble for damene føyer seg inn i rekken av vellykkede arrangementer hvor golf, hygge og samvær står i sentrum.

Og atter en gang var vi heldige med det meste: Været var bra. Ikke en regndråpe traff oss, det blåste friskt men solen skinte. Etter spilte 9 hull samlet vi oss i restauranten hvor klubbens nye leverandør Cosba AS v/ Christophe & team serverte en fantastisk flott og god pastabuffet. Vi gleder oss allerede til kommende arrangement, for dette var «value for money».


Hele 64 damer / 16 lag stilte til start.

Utrolig kjekt at mange nye navn sto på deltagerlisten.

Tusen takk til Proshopen som alltid støtter opp og bidrar til at damene skal ha det bra. Så også i går; I tillegg til å gi flere doorprizes, fikk damene 20% på dameklær. Dette tilbudet gjelder for alle klubbens damer til og med fredag denne uken, så løp og kjøp!


Scramblen ble også denne gangen jevn og spennende , med 1 lag som brukte 38 slag 1 lag 39 slag og 3 lag som hadde 40 slag som de beste.

De 3 beste lagene fikk gavekort i premie.


Vinnerlaget ble: Astrid Rekdal Bratland, Tsige Berhe, Karin Solvang og Gunvor Grunstad. 


Nærmest pinnen på hull 3: Berit Jorunn Lea

Lengste drive hull 6 : Margaret Åsly


Tradisjonen tro var det rikelig med doorprizes. Tusen takk til Main Thomassen for flotte bidrag fra Oriflame. , og som tidligere nevnt hadde vi også bidrag fra Proshopen.


Tusen takk til alle damer i går. Dere bidro med humør, positivitet og spilleglede, noe som gjorde at det ble en veldig hyggelig ettermiddag og kveld.


Vi gleder oss til resten av sesongen, og håper dere alle melder dere på de kommende arrangementer, det være seg Maikatten 10.mai, og etterhvert neste Scramble 26.august. 

Ikke minst håper vi på stor deltagelse hver mandag fremover på de vanlige damedagene. Det er vi avhengige av for å kunne arrangere scramblene. Første damedag er kommende mandag, 6.mai. 


Nytt av året er at det blir premiering etter hver mandag i A og B klassen. 

På avslutningsscramblen 7.oktober vil det også bli premier til beste brutto og beste netto eclectic runde. Hver damedag dere spiller fremover vil Golfbox automatisk plukke den beste scoren du har på hvert av de 18 hull gjennom hele sesongen og sette dette sammen til en supergod runde. Kjekt å følge med på underveis 


Klubben har blokkerte starttider for damer som spiller damedag hver mandag fra kl 16:00-16:45. Disse frigis til andre spillere 24 timer før dersom de ikke er booket av damespillere.


Minner også om Nora Smedvig Matchspill. Meld dere på i Golfbox.


Ha en fin mai måned, og kos dere på banen 


For Damekomiteen, Anne Friis Thommassen

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen