Bane stengt 13.september med dugnad

Mandag 13 september stenger vi igjen banen for et større vedlikeholdsprogram og hullpipelufting av greener. Arbeidet er tidkrevende for banemannskapet og vil forstyrre spillet i noen dager etterpå, men vedlikeholdet er viktig for å holde en god profil av vekstlaget og minimere oppbygging av tatch (dødt organisk materiale). Vedlikeholdet består av: klipp – hullpipelufting – fjerne materiale og evt. blåse rusk – drop-så – en god dress – koste sanden ned slik at vi fyller hullene best mulig. 

Vi inviterer igjen til frivillig dugnad. Still gjerne opp med godt humør, vær med på å bli kjent med banen på en annerledes måte. Vedlikeholdet er forbeholdt godt vær, – blir det regn den aktuelle dagen, vil vedlikeholdet bli utsatt. Dugnaden vil bestå av reparasjon av divots i fairway.

Oppmøte for dugnad er fra kl. 08:00, men det er mulig å komme når det måtte passe for å bidra. Hvis mulig, ta med bøtte og en liten hagespade. 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt