Bane stengt 13.september med dugnad

Mandag 13 september stenger vi igjen banen for et større vedlikeholdsprogram og hullpipelufting av greener. Arbeidet er tidkrevende for banemannskapet og vil forstyrre spillet i noen dager etterpå, men vedlikeholdet er viktig for å holde en god profil av vekstlaget og minimere oppbygging av tatch (dødt organisk materiale). Vedlikeholdet består av: klipp – hullpipelufting – fjerne materiale og evt. blåse rusk – drop-så – en god dress – koste sanden ned slik at vi fyller hullene best mulig. 

Vi inviterer igjen til frivillig dugnad. Still gjerne opp med godt humør, vær med på å bli kjent med banen på en annerledes måte. Vedlikeholdet er forbeholdt godt vær, – blir det regn den aktuelle dagen, vil vedlikeholdet bli utsatt. Dugnaden vil bestå av reparasjon av divots i fairway.

Oppmøte for dugnad er fra kl. 08:00, men det er mulig å komme når det måtte passe for å bidra. Hvis mulig, ta med bøtte og en liten hagespade. 

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.