Bane stengt 13.september med dugnad

Mandag 13 september stenger vi igjen banen for et større vedlikeholdsprogram og hullpipelufting av greener. Arbeidet er tidkrevende for banemannskapet og vil forstyrre spillet i noen dager etterpå, men vedlikeholdet er viktig for å holde en god profil av vekstlaget og minimere oppbygging av tatch (dødt organisk materiale). Vedlikeholdet består av: klipp – hullpipelufting – fjerne materiale og evt. blåse rusk – drop-så – en god dress – koste sanden ned slik at vi fyller hullene best mulig. 

Vi inviterer igjen til frivillig dugnad. Still gjerne opp med godt humør, vær med på å bli kjent med banen på en annerledes måte. Vedlikeholdet er forbeholdt godt vær, – blir det regn den aktuelle dagen, vil vedlikeholdet bli utsatt. Dugnaden vil bestå av reparasjon av divots i fairway.

Oppmøte for dugnad er fra kl. 08:00, men det er mulig å komme når det måtte passe for å bidra. Hvis mulig, ta med bøtte og en liten hagespade. 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen (gamle 8 stengt)
Åpen